Idea näihin syntyi jo useampi vuosi sitten. Ja sinne se jäi.
Päähän. Olen muka niin kiireinen, etten kerkeä kokeilemaan yhtä supernopeeta
juttua! Hävettää ihan. Pöh! Mutta nyt aikani taas pyöriteltyäni tätä päässäni,
päätin, että nyt mä nämä teen, enkä jätä enää ensi vuodelle!
Ideana on, että kaikki on vaaleaa. Saharassa kun ollaan! ;)
Voit siis käyttää mitä vain, kunhan se ei värinsä puolesta hyppää silmille.
Voit siis käyttää mitä vain, kunhan se ei värinsä puolesta hyppää silmille.
OHJE
200g valkosuklaata
1,5-2 palaa maitosuklaata (itse käytin fazerin sinistä)
2,5dl vaaleita vaahtokarkkeja (itselläni valkoisia ja keltaisia)
2,5dl suolattuja pähkinöitä
2,5dl keltaisia kuivattuja hedelmiä (itselläni oli ananasta ja mangoa)
1,5-2 palaa maitosuklaata (itse käytin fazerin sinistä)
2,5dl vaaleita vaahtokarkkeja (itselläni valkoisia ja keltaisia)
2,5dl suolattuja pähkinöitä
2,5dl keltaisia kuivattuja hedelmiä (itselläni oli ananasta ja mangoa)
Sulata suklaat.
Paloittele hedelmät pienemmiksi sekä vaahtokarkit, jos käytät isoja.
Sekoita kaikki keskenään, säästä muutama vaahtis ja pähkinä koristeluun.
Kaada vuokaan, jossa leivinpaperi, ja tasoittele. Koristele.
Paloittele hedelmät pienemmiksi sekä vaahtokarkit, jos käytät isoja.
Sekoita kaikki keskenään, säästä muutama vaahtis ja pähkinä koristeluun.
Kaada vuokaan, jossa leivinpaperi, ja tasoittele. Koristele.
Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin.
Leikkaa paloiksi ja nauti pala Saharaa.
Säilytä jääkaapissa kannellisessa rasiassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti