perjantai 30. marraskuuta 2012

Ihania blogeja metsästämässä!

Kovin on tyhjä olo.
Blogilistallani nimittäin!


Minä rakastan herkullisia kuvia, värikkäitä huoneita ja suussasulavan kauniita leivonnaisia! Ja ihan kaikkea siltä väliltä!
Jos koet, että oma blogisi kuuluu näihin ihanuuksiin, ole sinäkin ihana ja jätä blogilinkkisi kommentteihin ja lisään sinut listoille! :)

Ihanaa on myös tutustua uusiin blogeihin ja päästä vakoilemaan, mitä muualla tapahtuu!

Kuva on zazzle sivustolta

My bloglist is feeling very empty!

I love delicious pictures, colorful rooms and mouthwateringly beautiful sweet treats!
And everything in between!
If you think your blog should be among these, please be so kind and leave a link in the commentbox below and I'll add you! :)

Pic is from zazzle

16 kommenttia:

 1. Moikka. Olisi ihan kiva jos linkittäisit blogini...tosin en tiedä täyttyykö kriteerit :)
  Joka tapauksessa tästä pääsee blogiini :
  http://titantupa.blogspot.fi/
  Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriteerit täyttyy hei! :D Pikatutustumassa kävin ja olihan siellä vaikka mitä ihanuuksia! Se juustokakku siellä oli ihan syntisen herkullisen näköinen! Laittoman jopa! :)

   Poista
 2. Värikkäitä huoneita ei taida löytyä mutta jos muut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän on, että löytyy edes jotain! ;) Kävin tutustumassa, en aikaisemmin ollutkaan blogiisi eksynyt! Uusi tuttavuus siis, mikä on ihan superia! :)

   Poista
 3. Hei Laura! :) meidän blogin saa tottakai lisätä jos huolit! :) käyn aina välillä kuolaamassa sun tortillalasagnea! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän teidän blogi ei ole listalla, vaikka siellä käynkin aika usein! :D Listalle siis hophop.
   Tortillalasagne on kyl hyvää! ;)

   Poista
 4. Eksyin tänne tänään suklaamarenkiohjeen perässä.Leila leipoi niitä tänään teeveessä;) Käyppä kurkkaamassa munkin blogi, kauneudesta en niin tiedä mutta herkkuja rakastan tehrä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii! Sinun blogisi onkin tuttu! ;) Sulla on niitä superihania kännykkäpussukoita!

   Poista
 5. No mutta mikäs kiva blogi se täälä o, Siiliparatiisin kautta tupsahin tänne ja sulla oli niiiiii ihanan pirtsakka proffiilikuva, iha huippu, nui ilosen näköne ihimine ei voi olla muuta ku ihana!!

  Minukki saa lisätä blogilistalle, vaikken kyllä oo varma täyttyykö ne kritteerit munkaa kohalla, mutta kauneusha o kattojan silimisä :D :D Mää lissään sunt omille listoille, ni löyvän vastaki perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sulla on ihana tapa kirjottaa! Kävin sun blogia vaklailemassa jos vähän. Ihan super kivaa tekstiä naputat! :) Onneksi on vapaa viikonloppu, kerkeän huomenna kurkistella lisää! Jeee!

   Poista
 6. Mielelläni minäkin listallesi tulisin, jos vaan huolit. Sinä olet ollut listallani jo jonkin aikaa. Olen kyllä käynyt blogissasi, vaan enpä nyt muista kommentoinko....yleensä kyllä jätän puumerkin käynnistäni. Tiedä sitten, täyttääkö blogini kriteereitäsi. Minä olen sinnikkäästi pysynyt Vuodatuksessa.... koko syksyn ajan oli oman domainin kanssa hämminkiä, milloin blogiin ei päässyt ollenkaan ja milloin taas osoite oli vaihtunut vaikka miksi. Nyt blogiini pääsee tällä suoralla osoitteella eli www.mimminkeittio.vuodatus.net.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luovutin heti kun vuodatus töppäs :D Mutta multa hävisi kaikki kuvatkin, kun puoli vuotta aikaisemmin oli ulkoinen kovalevy hajonnut (kiitos esikoiseni villin tanssiesityksen). Sinne meni se blogi, vain muutama kuva säilyi ja loput löytyi vielä googlesta kuin ihmeen kaupalla!
   Mutta hei, mikään blogi, missä käytetään pekonia, ei voi olla huono! ;) Jäin kuolaamaan sun kanantissejä, jossa oli ruhtinaaliset pekonit pinnalla. Oi nam!

   Poista
 7. Tänään tänne sun blogiin eksyinkin ensimmäisen kerran. Ja jaan tuon ihastuksen sitruunaan myös. Ja ihania sitruuna leivonnaisia löytyykin. Tuolla munkin blogissa voit käydä katsastamassa riittääkö kriteerit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä vaikka mitä! :) Pitaleivät vei mun sydämen nopealla vilkaisulla. En ole moisia tehnyt pitkääääään aikaan, jospa taas pian! :)

   Poista
 8. Sinulla on ihana blogi ! ja minut saa linkittää:)

  VastaaPoista