Banoffee.
Toffeeta. Banaania. Kermavaahtoa. Makea. Ihana. Taivaallinen. Piirakkana
toimii keksipohjan kanssa joten miksi ei kakkunakin? Siitähän se idea sitten
lähti. Kakuksi moinen!
Tein kakun 20cm vuokaan, joten täytteet mitoitettu tohon
tohon sopivaksi. Koska olen hyvällä tuulella, laitan sulkuihin määrät 24cm
vuokaan :)
Banoffee. Toffee. Banana. Whipped cream. Sweet. Lovely. Heavenly. This works as a pie, so
why not as a cake? And here we go!
I made the
cake in a 20cm diameter pan and the filling is proportioned for that, but in
locks are the amounts that goes for a 24cm cake, I'm in a good mood :)
Kakkupohja,
tähän hyvät vinkit löydät KLIKKLIK
Tips for
how to make a good cake base, CLICK
TÄYTE
3 (4)
banaania
3/4 (1) tölkki kondensoitua maitoa, kinuskiksi keitettynä
4(6)dl kermaa
2(3)tl vaniljasokeria
3/4 (1) tölkki kondensoitua maitoa, kinuskiksi keitettynä
4(6)dl kermaa
2(3)tl vaniljasokeria
Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla
Notkista kinuskia ja leikkaa banaanit kiekoiksi.
Kostuta kakkupohja.
Lado täytteet kakkupohjalle
Kinuski
Banaaniviipaleet
Kermavaahto
Toinen kerros ja sama homma.
Kansi päälle ja jääkaappiin kostumaan.
Notkista kinuskia ja leikkaa banaanit kiekoiksi.
Kostuta kakkupohja.
Lado täytteet kakkupohjalle
Kinuski
Banaaniviipaleet
Kermavaahto
Toinen kerros ja sama homma.
Kansi päälle ja jääkaappiin kostumaan.
FILLING
3 (4)
Bananas
3/4 (1) can of condensed milk, boiled in to caramel
4 (6) dl heavy cream
2 (3) ts vanilla sugar
3/4 (1) can of condensed milk, boiled in to caramel
4 (6) dl heavy cream
2 (3) ts vanilla sugar
Whip the
cream and add the vanilla sugar.
Cut the bananas in to slices and stir the caramel so it's easier to spread.
Moisten the cake.Spread the stuff over the cake
Caramel
Banana
Whipped cream
Second base and do the same thing.
Put the "lid" on and in to the fridge to moisten up.
Cut the bananas in to slices and stir the caramel so it's easier to spread.
Moisten the cake.Spread the stuff over the cake
Caramel
Banana
Whipped cream
Second base and do the same thing.
Put the "lid" on and in to the fridge to moisten up.
KUORRUTUS
Sokerikreemi suojaksi.
125g tosi tosi tosi lämmintä voita
250g tomusokeria
1rkl maitoa
125g tosi tosi tosi lämmintä voita
250g tomusokeria
1rkl maitoa
Vaahdota voita ja sekoita siihen tomusokeri.
Lisää maito ja vatkaa hyvin sekaisin.
Lisää maito ja vatkaa hyvin sekaisin.
Valkosuklaan makuista sokerimassaa 500g (750g) 2-3mm
paksuiseksi levyksi ja kakun päälle.
Leikkaa ylimääräiset pois ja koristele miten haluat :)
Leikkaa ylimääräiset pois ja koristele miten haluat :)
ICING
Use butter
cream to cover the cake.
125g super warm butter
250g powder sugar
1tbs milk
125g super warm butter
250g powder sugar
1tbs milk
Mix the
butter and the sugar together.
Add milk and stir well.
Add milk and stir well.
White
Chocolate sugar paste 500g (750g) in to 2-3mm thick and on to the cake.
Cut the extras and decorate as you like :)
Cut the extras and decorate as you like :)
Kakussa oli 24 vaaleanpunaista ja 26 vaaleansinistä kukkaa ;)
There were 24 pink flowers and 26 blue flowers on the cake ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti