sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Buzzador Möller Omega 3

Mä olen Buzzador. Mikä se on? Tuotetestaaja.
Aina silloin tällöin pääsen kampanjoihin mukaan, testaamaan tuotteita ja jakamaan niitä myös kavereille. Ja aina välillä pääsen blogikampanjoihin, jolloin saan tuotetta vain itselleni ja jaan sitten näin netin välityksellä kokemuksiani teille! :)

Pääse ensimmäisenä kokeilemaan tuotteita ja palveluita

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.


Nyt testauksessa siis Möllerin Omega 3 pikkukalat.
Hieman tietoa suoraan netistä kopioituna alkuun: 

Mitä hyötyä Omega-3:sta ja D-vitamiinista?

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Lisää tietoa Möllerin sivuilta


Meillä ollaan jo vähän maisteltu pikkukaloja ja lapset tykkää!
Lisää kokemuksia tulossa muutamien päivien päästä, kun päästään kunnolla vauhtiin!


Kiinnostuitko Buzzaamisesta?
Liittyä voit tästä Klik Klik
Minä toimin nimellä Palleroinen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti