sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Synttäriviikko

Eilen, lauantaina, nuorimmaiseni täytti 2 vuotta. Kello 8:55. Ihan hullua! Mutta niin se vain on. Sormillaankin osaa hän sen jo näyttää, kaksi.

Viikko alkoi ihan normaalisti. Puolivälissä mulla oli hammaslääkäri, poistettiin yks viisaudenhammas ja olo on ihan vähän tyhmempi! Pyh! Samana päivänä poikaset kävi mummolassa leipomassa hassuja kolmioherkkuja isomummon synttäreiden kunniaksi. 


Ilmat on ollut koko viikon, paitsi yhtenä päivänä, tosi ihania!
Käytiin ystävän ja hänen lasten kanssa uimassa, meressä. Itse uskalsin uittaa jalkoja pohkeisiin asti! Ei ollut lämmintä, paitsi auringossa :D
Käytiin Helsingissä yksi aamu, kun Linnanmäki järjesti jonkun pienen tapahtuman, josta sai hakea ivanahelsinkiä, tottakai mentiin! ;) Samalla pääsin käymään ihan ylisöpössä namikaupassa, Sweetheartissa! Voi niitä kaikkia herkkuja ja muita ihanuuksia! <3


Viikonloppu vietettiin perheen kesken juhlien sankaria.
Lauantaina käytiin SeaLifessa. Mun ja murusen lempparikala oli ehdottomasti emooo!! Eli siis Nemo-kalat! Ihan ehdottomasti. Niitä ihmeteltiin pitkän aikaa. 


Käytiin ravintolassa koko perheen voimin syömässä. Tiedättekö, on tosi ihanaa, kun jotkut ravintolat oikeesti ajattelee lapsiakin ja henkilökunta huomioi myös heidät! Näin Chicosissa! Sinne on niin kiva mennä koko perheen kanssa, koska tietää, että lapsetkin ovat tervetulleita. :)
Sunnuntaina, eli hei siis tänään! Lähdettiin Nuuksioon! Käytiin lyhyellä kävelyllä, siis tosi lyhyellä, lapsia ei hyttyset (eikä kyllä muakaan) innostanut ja kuulemma oli ihan kauhea nälkä, jo ensi metreillä! Ilma onneksi oli aurinkoinen.
Grillailtiin vähän ja syötiin ja poikaset leikki (jep, hyttyset ei enää vaivannut, kun oli ruokaa) ja nautittiin ihanasta luonnosta.
Illaksi tein kakkua, tosi simppeliä, pilvenhattara kakku! Isot poikaset koristeli kakun itse valitsemillaan karkeilla. Välissä oli reilusti kermavaahtoa ja mansikoita. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti