sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

BubbleGum Ice Cream

Sääli, etten voi ottaa tästä jätskimausta kaikkea kunniaa itselleni. Mieli tekisi.Tää on niin loistavaa!

Vaaleanpunaista purkkaa! Oi nam!

Maistoin tätä ekan kerran Israelissa vuosi sitten. Sieltä saa vaikka mitä jätskimakuja!
Suomen valikoima kalpenee sille. Esikoinen valkkas itelleen palleron purkkajätskiä, mua vähän epäilytti, mutta eipä tartte itse sitä syödä. Maistoin ja rakastuin! Siis ihan käsittämättömän hyvää!

Sit alkokin loman jälkeen prosessi, jossa etsin ja etsin purkkamakua, jota voisi käyttää kotitekoiseen jätskiin. Se ei ollut ihan niin helppo homma. Ebaysta löysin bubblegum esanssia, ei siis ihan se, mitä etsin, koska sitä ei voisi lorotella jätskin päälle, vaan se pitäisi sekoittaa sekaan.
Suomesta saa tosi vähän mitään kivaa! Ootteko huomannut? Noh, löysin jotain makusiirappeja, joita saisi tilattua netistä, ei bubblegumia kuitenkaan. Kunnes sitten monen mutkan kautta eksyin Monin merkkisen makusiirappivalmistajan sivuille. Ja siitähän se sitten lähti! Suomesta ei montaa makua saa, mutta kappas, alanaapurista saa ihan kaikkia! Viroon siis! ;)

Siellä on semmonen ihana pieni kahvi ja tee putiikki, josta saa vaikka mitä ihanuuksia! Ja noita siirappeja! Toi onkin mun lempparikauppa ja sieltä joka reissulla käyn muutaman putelin ostamassa. Seuraava olisi sitten se vitriinikaappi, johon noi saisi mahdutettua! :D

Eli siis bubblegum siirappia saa lyhyen laivamatkan päästä. Muualta en itse sitä löytänyt, kun etsiskelin, enkä löytämisen jälkeen ole edes etsinyt, että saako tota vaikka suomesta jo.


Tätä jätskiä tein vähän erilaisella jätskiohjeella.
Linkki Jätskimassa number kakkoseen KLIK
Lisäksi tarvitset siis tota ihanaa siirappia.

Itse laitoin muutamaan välikköön siirappiraitoja.
Eli vähän jätskiä astian pohjalle, vähän siirappia ja jätskiä päälle ja taas siirappia.
Tarjolle kun olin laittamassa, lorautin vielä vähän siirappia pintaan.

NAM!   


3 kommenttia:

 1. No olipa mielenkiintosen kuulosta, ois mullaki jääny ens alakuun ostamatta, mutta pakko uskua, että hyvvää o!! Teillä o kyllä ollu oikia jätskikesä, iha mahottomasti käypi katteeksi, ite en oo jaksanu tehä, käyn vaa kuolaamasa näitä sun kuvia :D

  VastaaPoista
 2. Varmasti tosi hyvää! En kyllä yhtään epäile! :P

  VastaaPoista
 3. Juu, ei ihan heti käynyt maistelu mielessä, mutta onneksi lapset on rohkeita ja ennakkoluulottomia! Kyllä olisi jäänyt harmittamaan, jos ei olisi tätä maistanut!

  Lisää jätskejä tulossa! ;) Ainuttakaan pakettijätskiä en ole tänä kesänä ostanut, vielä, vaan kotitekoisilla menty. Näiden tekeminen on niiiin helppoa ja nopeeta. :)

  VastaaPoista