maanantai 15. heinäkuuta 2013

Cherry & Coke Cupcakes

Aika hurjaa!
Siitä on 5 vuotta, kun sanottiin mieheni kanssa tahdon.
Ja mä ihan unohdin tämän päivän, naamakirja muistutti mua aamulla! :D
Tätä päivää siis vietettiin perjantaina, mutta koska meillä on ollut super kiireinen viikonloppu, kerron tästä teille vasta nyt!
Meillä oli siis puuhääpäivä. Mun lahja tulikin "puulaatikossa" Galaxy S4 <3 

Mun on pitänyt kokeilla cocis muffareita jo ihan liian kauan. Mulla oli pieni pullo Laura cocista jääkaapissa, joten nyt oli hyvä aika kokeilla. Oletteko te bongailleet maanisesti oman nimisiä cocispulloja? :D
Cocis ei näissä maistu niin paljon, mitä olisin halunnut, pitää siis vielä kehitellä ja mietiskellä. Mieto sivumaku vain. Ihanan kuohkeita ja superpehmeitä nämä kyllä on!
Me tykättiin.

Varoitus, postaus sisältää ihan superpaljon kuvia!



12 muffaria

40g huoneenlämpöistä voita
1,5dl vehnäjauhoja
0,4dl kaakaojauhetta
1,5dl sokeria
1,5tl leivinjauhetta
50g sulatettua tummaa suklaata
1,25dl coca colaa
1 kananmuna
1,5dl kirsikoita paloiteltuna ja siemenet poistettuna

Vatkaa voi tasaiseksi.
Lisää jauhot, sokeri, kaakaojauhe ja leivinjauhe.
Sekoita kunnes on muruista.
Pyöräytä kananmuna taikinan sekaan nopealla ja lyhyellä vatkauksella.
Lisää cocis ja vatkaa taikina tasaiseksi.
Lisää tumma suklaa ja kirsikan palaset ja sekoita spatulalla sekaisin.

Annostele 12 muffinipaperiin ja paista 170 asteessa 20-25 minuuttia. 

Anna jäähtyä 5-10 minuuttia, valele kokiksella muffarin pinta ja nosta ritilälle jäähtymään kunnes ovat huoneenlämpöisiä.



Kuorrute 

Tällä annoksella tulee reilumäärä kuorrutetta!

4dl kuohukermaa
5 rkl tomusokeria
200g tuorejuustoa
pinkkiä pastaväriä
(kirsikkasiirappia)
12 kirsikkaa

Kaada kermat kulhoon ja mausta tomusokerilla.
Lisää pastaväriä muutama tippa, vatkaa hetki ja tarkista väri, lisää väriä ja vatkaa vuorotellen kunnes olet värin sävyyn tyytyväinen.
Vatkaa ihan supernapakaksi vaahdoksi.
Notkista tuorejuusto erillisessä kulhossa ja lisää kermavaahdon joukkoon.
Sekoita hyvin sekaisin.



Laita kuorrute pursotinpussiin tyllan kanssa (itselläni oli mikälie ja 1M)
Pursota runsaat keot muffareiden päälle.
Koristele kirsikalla.




Oli niiiiiin pehmeää ja kuohkeaa! Ah!


6 kommenttia:

  1. Oletko tehnyt koskaan mitään niistä sodastreamin maku-uutteista? Kun mietin sopisiko näihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa noita uutteita olen kokeilemassa tulevana viikonloppuna, kun ollaan menossa kaveriperheen luokse grillailemaan. Katsii siis pysyä kuulolla, niistä juttua pian ;)

      Poista
  2. No ainaki o hyvän näkösiä!!! Onnia hääpäivästä, meillä oli viime toukokuusa 28-vuotishääpäivä, aika mennee niinku siivillä, lapset kasvaa, mutta eihä me ite vanaheta :D

    Mää ostin pari viikkua sitte saman puhelimen, ui jui jui ku se o IHANA!! Ens alakuun akku ei kestäny päivääkää, mutta päästin sen kerran iha tyhyjäksi ja sitte latasin sen täytee nii että siinä ei ollu ees virtoja, ni sen jäläkeen o kestäny. Siinä o kyllä kaikkia aiva älyttömän ihania toimintoja ja kamera o iha sairaan hyvä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuplana! :) Onnea myös teille, joko on isoja suunnitelmia 30 vuotishääpäiväksi?

      Toi puhelin on kyllä tosi ihana. Ja nopee. Ja ohut ja kevyt ja nätti!
      Ja iso! Niin iso, että se mahtuu vaan yhteen mun lompakkoon :D Onkin pari suojakuorta tilauksessa, jossa saan laitettua turvaan, kun käsilaukkuun (jonne kaikki häviää) laitan ton. Pitää varmaan isompia lompakoitakin alkaa ostelemaan ;) Voi voi, shoppailua!

      Poista
  3. Niin kauniita! Tuo kirsikka kyllä niin kuuluu muffinssin päälle, se on siellä kuin kotonaan ;D

    VastaaPoista
  4. Niin kauniita! Tuo kirsikka kyllä niin kuuluu muffinssin päälle, se on siellä kuin kotonaan ;D

    VastaaPoista