Tein näitä ensimmäisen kerran viime kesänä, kun kuopukseni
täytti 1. Silloin tein miniversioita ja päällä oli kinuskista kermaa. Nyt
halusin jotain uutta, isompaa ja söpömpää!
Eli vaaleanpunaista ja vaahtokarkkeja! ;)
Eli vaaleanpunaista ja vaahtokarkkeja! ;)
I made
these super yummy cupcakes last summer for my baby boy 1st birthday. Then I
made mini version of these with caramel cream on top.
This time I wanted something new, bigger and cuter! What's cuter than pink AND marshmallows? ;)
This time I wanted something new, bigger and cuter! What's cuter than pink AND marshmallows? ;)
OHJE
2
kananmunaa
2dl sokeria
130g pehmennyttä margariinia/voita
3,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
1-1,5dl maitoa
Dumle namusia
2dl sokeria
130g pehmennyttä margariinia/voita
3,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
1-1,5dl maitoa
Dumle namusia
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä jauhot keskenään.
Sekoita jauhot, rasva ja maito muna-sokerivaahtoon.
Yhdistä jauhot keskenään.
Sekoita jauhot, rasva ja maito muna-sokerivaahtoon.
Lusikoi muffinssivuoan pohjalle vähän taikinaa, paina kaksi
dumlea kevyesti paikoilleen (minimuffareissa vain 1 namu mahtuu).
Täytä vuoka taikinalla. Tällä ohjeella kupeista tulee ihan täysiä.
Paista 190 asteessa 15min, sulje uuni ja anna olla vielä 5
min.
Anna jäähtyä pellissä 10-15 min, nosta sitten ritilälle jäähtymään.
Anna jäähtyä pellissä 10-15 min, nosta sitten ritilälle jäähtymään.
RECIPE
2 eggs
2dl sugar
130g softened butter
3,5dl all purpose flour
1ts baking powder
3tbs cocoa powder
1-1,5dl milk
Dumles
2dl sugar
130g softened butter
3,5dl all purpose flour
1ts baking powder
3tbs cocoa powder
1-1,5dl milk
Dumles
Beat the
eggs and sugar to foam.
Mix the dry
ingredients together.
Add the dry ingredients, butter and milk into the foam.
Add the dry ingredients, butter and milk into the foam.
Put a small
spoonful of dough in to the muffin paper and two dumle candies. (for mini
cupcakes, just one).
Fill the cup all the way up with dough.
Bake in 190
degrees for 15 minutes, then turn the oven off and bake 5 more minutes.
Let the cupcakes cool down in the tray about 15 mins.
Let the cupcakes cool down in the tray about 15 mins.
KUORRUTE
2dl kuohukermaa
1tl vaniljasokeria
1rkl tomusokeria
1tl vadelmaesanssia
Vaaleanpunaista pastaväriä
1tl vaniljasokeria
1rkl tomusokeria
1tl vadelmaesanssia
Vaaleanpunaista pastaväriä
Minivaahtiksia
Lisää kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa kerma napakaksi
vaahdoksi.
Levittele sitten muffareiden päälle haluamallasi tavalla, tai pursottele, jos siltä tuntuu. :)
Ripottele reilusti minivaahtiksia päälle ja nauti!
Mä ainakin nautin.
Levittele sitten muffareiden päälle haluamallasi tavalla, tai pursottele, jos siltä tuntuu. :)
Ripottele reilusti minivaahtiksia päälle ja nauti!
Mä ainakin nautin.
FROSTING
2dl heavy
whipping cream
1ts vanilla sugar
1tbs powder sugar
1ts rasberry extract
Pink icing color
1ts vanilla sugar
1tbs powder sugar
1ts rasberry extract
Pink icing color
Mini
marshmallows
Put all the
ingredients in to a bowl and whip the cream in to a foam.
Then spoon away as you like, or pipe if you want to.
Sprinkle a lot of marshmallows on top and enjoy!
I know I did. :)
Then spoon away as you like, or pipe if you want to.
Sprinkle a lot of marshmallows on top and enjoy!
I know I did. :)
Teidän on pakko nähdä vielä muutama sisäkuva. Nammm!
You need to see these from inside. Yummies!
Viime kesän muffareista vielä kuva. :)
Picture from last summer, caramel frosting.
Miten miniversioiden paistoaika?
VastaaPoistaKannattaa seurailla, mä itse paistelen 7-11 minuuttia minimuffareita. :)
Poista