tiistai 14. elokuuta 2012

Jogurtti- mustikkamuffarit

Tämä resepti oli täynnä kokeiluja.
Tällä kertaa kokeilut osottautui voitokkaiksi ja kokonaisuus oli ihan tosi hyvä!

Tein kahdenmuotoisia muffareita, perus muffinipellillä ja IKEAn muffinipellillä korkeita.
Nuo korkeat on aika hassuja. Lapsia ne ilahdutti!


Ohje
24 muffaria

4 munaa
3,5 dl sokeria
150g voita tai margariinia
7dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1½-2dl marjajogurttia
½-1dl maitoa

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Paloittele rasva pieniksi kuutioiksi ja  yhdistä jauhot keskenään.
Sekoita vaahtoon vuorotellen rasvaa, jauhoja, jogua ja maitoa.

Annostele noin 2/3 muffinivuoasta taikinalla, ripottele päälle tuoreita metsämustikoita.

Paista 180 asteessa 20-25min, kunne pinta on saanut hieman väriä.

Kuorrutus

2dl (tai 2,5 jos käytät flora kuohua, niinkuin minä) kuohukermaa
1prk marshmallow fluff, makuna vanilja
Fluffin tulee olla jääkaappikylmää joten muista laittaa vaikka edellisenä päivänä se kylmettymään.

Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi.
Lisää fluff ja vatkaa vielä hetki.
Jos kuorrute tuntuu liian löysältä leviteltäväksi, laita se 10 min pakastimeen.

Sitten vain levittelemään muffareiden päälle.
Mitä huolettomammin levittelet, sen söpömmältä se näyttää!

Koristeeksi sitten Strösseleitä. 


Vadelmanmakuista rösseliä!
Sydämiä <3
Confetteja, tietääkö joku, saako näitä suomesta?



Kukkasia
Hauk!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti