sunnuntai 23. syyskuuta 2012

KakkujaKaverin poika täytti 18 ja lupasin tehdä heidän juhliin suolaista ja makeaa kakkua.
Päädyimme kana TexMex voileipäkakkuun ja valkosuklaamassalla kuorrutettuun Lime-Valkosuklaa täytteiseen kakkuun.

Toiveena oli, että makea kakku koristeltaisi simppelisti. Alkuun oli tarkoitus ihan vaan nimen etukirjain ja ikä saada kakun päälle, mutta musta tuntui, että se jäisi jotenkin tyhjäksi. Mietin, että teen alareunaan jonkun nauhan, mutten keksinyt, että millaisen. Sitten keksin kravatin! Semmonen siis! Massa ei ollut yhteistyöhaluinen, yhtään, ollenkaan. Sain tapella sen kanssa ties miten paljon ja miten kauan! Taisi pari palleroa lennelläkin. Hups! Mutta jotain kravatin tyylistä sain kakkuunkin. Sitä tehdessä iski totaalinen blackout! Miltä se kravatti näyttääkään? Ensi kerralla, jos joskus vielä kravatteja kakun päälle haluan, otan miehen kaapista yhden malliksi ja sen mukaan sitten. Ihan hauska tuo idea mun mielestä oli ja ei tuo nyt niiiiiin pahalta näytä, vai mitenkä?

Maku oli kyllä ihan superihana! Täytyy pian tehdä kotiin moisella täytteellä jotain kakkua, niin saan paljastettua, mitä siinä täytteessä olikaan.  :)

My friends' son turned 18 and I promised to make something savory and sweet for their party.
I made chicken texmex cake and Lime-white chocolate cake covered with white chocolate fondant.
They wanted some simple decorations for the sweet cake, so I tried to make a tie. Maybe it looks like it a little bit? Next time I'll use my husband's  tie for a model!

TexMex voileipäkakku
TexMex cake 

Koristeena paprikoita, jääsalaattia, punasipulia
ja kurkkua, joka leikattu kukkamuotilla.

Ja tietenkin Nachoja reunoille nomnom!
Lime-valkosuklaa kakku
Lime-White Chocolate Cake 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti