keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Karkkikakku

Herra kakkonen täytti Tammikuun lopussa 7 ja toivoi kaverisynttäreilleen karkkikakkua. Täytekakut ei tee niin hyvin kauppaansa, että jaksaisin nähdä vaivaa leipoa moista lapsille.
Jätskibuffet toimii paremmin.
Ja tää karkkikakku! :)Tekeminen on helppoa ja nopeaa.
Halvempi kuin sokerimassakakku.
Vähemmän vaivaa.
Kelpaa lapsille.
Sopii mulle!
Näitä tullaan näkemään meillä jatkossakin! :)

Tarvitset:

"Kakkupohjia", mikä vaan kiinteä sopii. Metalliset pipariboxit toimii varsin hyvin, muoviset karkkilaatikot ja pakastusrasiat varmasti myöskin. Lasi ja posliiniastiat. Mitä vaan kaapeistasi löytyy, mielikuvitus on rajana!
Karkkia, paljon! Haluat että kakku on runsas.
Kaksipuoleista teippiä
Lahjanarua, patukat ei välttämättä halua pysyä paikoillaan ilman lisätukea.

Mulla on tässä siis iso lautanen, neliö metallirasia, pyöreä metallirasia ja posliinikulho.

Kun kaikki on kasassa, siitä vaan teippailemaan herkkuja paikoilleen. Limittäin ja päällekkäin, jotta kakku tursuaa makeisia. Tässä kakussa on sankarin lempiherkkuja :)

Ps. Osat kannattaa kiinnittää teipillä ettei ne liukastele!

Ihana katseenvangitsija!6 kommenttia:

  1. Tämä tulee ehdottomasti meille reilun viikon päästä tytön 7v synttäreille! Meidän tyttö ei tykkää kermavaahdosta, hilloista eikä sokerimassoista, joten tämä on aivan mahtava idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tästä kyllä pitäisi löytyä jokaiselle jotakin ;) Hauskoja synttäreitä ja käyhän kertomassa miten maistui! Kuvia saa laittaa Bakevillen facebook sivulle, ilahtuisin kovin! Tai jos laitat instaan, tägääthän minut, lalluskaisen ja #bakevillelaura :)

      Poista