maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pekoni Suklaa

Muutama vuosi takaperin mies teki mulle yllärinä pekoni suklaata.
Se oli nähnyt sen jossain ruokaohjelmassa ja tottakai sitä oli pakko kokeilla!
Me tykästyttiin kumpikin ihan hulluna.
Tästä herkusta oli joku aika sitten puhetta muutaman tutun kanssa ja heitä vähän epäilytti tämä herkku. :D
Mutta jos tykkää pekonista ja suklaasta, suolaisesta ja makeasta yhdessä, en näe syytä, miksi tästäkin ei tykättäisi!


OHJE
1pkt pekonia
150g suklaata (itse laitoin puolet tummaa ja puolet maito)

Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi.
Sen verran paloittelin, että otin sen "tosi lihaisan" pikkupalan irti ja paistoin erikseen, näin nuo lastut pysyvät rapeina, kun tuo "lihaisa" osa ei ole kovin rapeaa.
Nosta pekonisiipaleet talouspaperin päälle "kuivumaan".

Sulata suklaa.
Dippaile jäähtyneet pekonit suklaassa ja laita ne leivinpaperin päälle jääkaappiin


Tadaa! Valmista!




4 kommenttia:

  1. Onko sun mies yhtä innoissaa ruoanlaitosta tai leipomaisesta? :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syömisestä tuo mun mies rakas on tosi innoissaan! :D Mutta siis ei tuo leivo, joskus mulle synttärikakkua, ruokaa kyllä tekee, muttei se mikään himoruoanlaittajakaan ole. :P

      Poista
  2. Voi juutas sentää, eile illalla konetta sulukiesa tämän vielä vilasin ja ei meinannu uni tulla, ku maistuvat melekee suusa!!! Näitä o iha pakko testata, ajatuski saa innostuu :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Pekoniunia! <3
      Nää on kyllä ihania! Ainut huono, näitä voi huomaamattaan syödä useammankin, tosin, onko sekään nyt niin huono, elämästä kun pitää nauttia! ;)

      Poista