keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Isänpäivä KakkuIsänpäiväähän vietettiin viime sunnuntaina. Oli tarkoitus jo jakaa tämä teidän kanssa aiemmin, mutta pieniä mutkia matkassa ollut, mutta asiaan, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;)
Aamupalalla syötiin jälkkäriksi jättimäisiä mustikkamuffareita. Ihan superihania ja pehmeitä ja herrrrkullisia!
Iltapäivällä appivanhemmat tulivat kahville ja kakkua oli tottakai tarjolla! Kakusta alempana.
Ylläriksi ukolle tein vielä levyn chili-brownieseja, näihin tulossa ohje kuvineen tosi pian! Nyt vaan olisi päivitettävää niin paljon jonossa, että pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja alkaa päivittelemään vaan! Tälle viikolle tulossakin siis useampi päivitys juuri tästä syystä! Jos kuun loppuun mennessä olisi kaikki rästit hoidossa ja sitten aletaankin siirtyä joulujuttuihin! :)

Mutta siis! Isänpäivään!We celebrated Father's day last Sunday!

At breakfast we had giant blueberry muffins. Those monsters were super good! Yummeee!
Afternoon my parents-in-law came for a coffee and for a cake of course ;)
For a surprise I made some Chili-Brownies for my husband, recipe for these coming soon! I have so many things I want to share with you! But I'm trying my best to post everything 'til end of the month!

Meillä mentiin helpolla. Perus vaalea kakkupohja. Täytteenä mango-aprikoosi hyydykejauheesta tehty mousse. Päällä kermavaahtoa. Poikaset sai koristella pinnan, itse otan vastuun vain kermasta ja sydämistä! ;)


Pakko hehkuttaa vähän, mä olen oppinut tekemään kakkupohjia ja ne onkin nykyään ihan superhyviä! Niin käsitellä kuin syödäkin! Tätä hommaa sainkin opetella muutaman vuoden ja nyt vuoden verran hommat on sujunut niin kuin pitää!

Omat vinkit kakkupohjan tekoon:


 I'll share a few good tips that work for me, when I'm making a cake.


Kakussa siis täytteenä mango-aprikoosi hyydykejauhe KLIK.
Toi on tällä hetkel
lä mun lempparia, se vaan on niiiiin hyvää ja jotenkin tosi raikasta! Maistuu siltä miltä pitääkin, ei esanssiselle. Tämä on mun mielipide ja toinen ei välttämättä tykkää.Mutta pari vinkkiä ton hyydykejauheen käyttöön, jotta saat parhaan mahdollisen täytteen:


I used mango-apricot mousse mixture KLIK
That is actually my favorite at the moment. It's kinda fresh and it tastes as it should, fruity!I have a few tips how to use this mixture, so you can get the best out of it:


Kokeilin ruusukkeiden tekoa! Miltä näyttää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti