torstai 22. marraskuuta 2012

Caramel Cupcakes

Ihan super hyviä! Kuorrute kruunaa muuten todella yksinkertaiset muffarit.

Kuorrutteen ohjeen nappasin KakkuKatrin sivuilta, tein vaan tuplana, joten semmoisena sen tähän kirjaan :)


Simple and cute. The frosting tops the whole thing! :)



OHJE

200g margariinia tai voita, pehmeää
3dl ruskeaa sokeria
3 munaa
5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
½-1dl maitoa


Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä jauhot keskenään.
Lisää jauhot, rasva ja maito vaahtoon.


Paista 190 asteessa 10-15min


HUOM! Voit korvata osan ruskeasta sokerista fariinisokerilla, jolloin taikinasta tulee karamellisempi!


KUORRUTE


200g pehmennyttä voita
1prk tuorejuustoa (philadelphia)
1tlk kondensoitua maitoa keitettynä kinuskiksi
2dl tomusokeria


Vaahdota voi ja lisää sitten tomusokeri.
Lisää tuorejuusto ja kinuski.
Sekoita hyvin ja nosta hetkeksi jääkaappiin asettumaan.
Pursottele tai levittele muffareiden päälle.



RECIPE

200g softened butter
3dl brown sugar
3 eggs
5dl all purpose flours
1ts baking powder
½-1dl milk


Beat the eggs and the sugar in to a foam.
Combine dry ingredients together.
Mix the flours, butter and milk in to the foam.


Bake in 190 degrees 10-15 min.


FROSTING


200g softened butter
200g cream cheese
1 can condensed milk, boiled to caramel
2 dl powder sugar


Beat the butter to foamy and add the powder sugar.
Add the cream cheese and caramel.
Mix well and put in to the fridge to set.
Decorate the muffins with the frosting as you like.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti