keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ristiäiset #4

Ne on ohi! Reilusti ohi! Phuuh!
Neljännet ja viimeiset ristiäiset tässä perheessä siis.
Kyllä näitä järkättiinkin, antaumuksella ja rakkaudella. Uniin asti pääsi stressi ja ahdistus :D
Kolmen pojan jälkeen on kovin mielenkiintoista seurata omaa suhtautumista kaikkeen mikä liittyy tyttöihin. Rakkaudella ja antaumuksella olen poikienkin ristiäiset järkännyt, mutta nyt kun sain järjestää vaaleanpunaiset ristiäiset, homma lähti ehkä aavistuksen käsistä. 
Pappi sanoi, ettei ole koskaan ollut yhtä kauniissa ristiäisissä, taisi huijata, mutta kyllähän se imarteli :) Tietenkin! Olin tosi tyytyväinen tohon pöytään, siis niin tyytyväinen, että en olisi halunnut purkaa sitä ollenkaan! Noh, pöytä on purettu ja koristeet pakattu laatikkoon. Onneksi on kuvia joista ihastella maailman tyttömäisintä pöytää! 


Kaikenkaikkiaan juhlat oli ihanat. Lähinnä siksi, koska meidän ympärillä oli ihania ihmisiä.
Nuppu sai kaksi maailman ihaninta kummitätiä, pappi pääsi kuin pääsikin vaikeuksista huolimatta paikalle ja ruokaa oli riittävästi. :) 

Kaikki alkoi kutsusta


Ja sitten asusteisiin ;)

Tuttina toimi ihan tavallinen tutti, johon liimasin timangeja, muutaman vaan, että pysyy söpönä. Idean tähän löysin jostain netistä kun selasin ja selasin inspistä etsien. :)


Kastetilaisuuden jälkeen neiti sai ylleen vaaleanpunaisen pitsimekon, valkoisen pannan ja nämä tossut. Näin etsyssä tämmöset, mutta hintaa oli noin 40euroa. Siis tossuilla joita käytettäisi vain kerran! Tilasin ebaysta 2eurolla (tai alle) pitsitossut ja kaupasta hain vähän lisää timangeja. Ja liimailin, pari iltaa, timangeja tossujen pohjiin. Olisin halunnut ihan täyteen nuo, mutta aika ja kiinnostus loppui kesken. Noiden liimaaminen yksitellen ei olekaan niin kivaa kuin ajattelin! :D


Ja itse mekko. Anopin käsialaa, mä vaan kerroin mitä haluan ja tadaa! Ihana röyhelöunelma!


Tässä sitten kuva itse pöydästä. Huomatkaa että on kaksi kuvaa päällekäin, mun muokkaustaidot on rajalliset ja ne rajoittu nyt tähän hommaan! 
Menyy oli siis:
Savulohi tuulihatut
Mini karjalanpiirakat ja munavoi
Tonnikalapiiraset
Yrttiset juustokiekurat
Itsetehdyt vaahtokarkit, makuina kirsikka ja ananas
Herrasväen pikkuleivät, sisällä aprikoosi ja omppumarmeladia
Mini cupcaket, kirsikka ja vanilja, joissa vanilja ja mansikkavaahtiskuorrute
Erilaisia nameja ja sydänvaahtiksia
Kakku, jossa sisällä mascarponekermaa ja tuoreita mansikoita
Kaupan keksejä

Ideana oli, että kaikki tarjolla oleva on sormin syötävää, paitsi tietenkin kakku.
Lisäksi olin vakaasti päättänyt, että teen vain pienet annokset kaikkea, ettei jää kovin yli, noh, toisin kävi, taas! :) Mutta ruokaa oli riittävästi, se on tärkeintä.

5 kommenttia:

 1. Hih hih, ihanat juhulat o teillä kyllä ollu, o niihi panostettukki, ei varmaa pastori turhaa kehuskellu!! Ja pikku-neiti o kyllä niiiiiiiiii sulosen näköne, mahtaa ne velupojakki olla iha myytyjä :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat tarjottavat ja somisteet jaksoit miettiä ja tehdä, ei pappikaan suotta kehunut :) Kauniisti sointuu väritkin yhteen. Tuo onkin kiva yllätys kakkua leikatessa, että sisältäkin paljastuu punaista :)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania herkkuja! On tosi kaunis tuo pöytä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat tarjoilut ja kaikki olleet. Mekko on todella kaunis ja tossujen pohjat kertakaikkisen ihanat :D On mahtanut olla kivaa väkertää tossihin noita 'timantteja' yksitellen :)

  VastaaPoista