lauantai 6. lokakuuta 2012

Markkinat

Ihana ilma ulkona! Aurinko paistaa ja on viileä, muttei kylmä.
Ihan täydellinen päivä markkinoille! :)
Me käytiin koko perheen voimin pyörähtämässä ja haistelemassa ja maistelemassa.
Kamera unohtui kotiin, höh, mutta jotain pientä ostettiin ja niistä sai kotona kuvan onneksi.
Mä itse en välitä vaatteista tai leluista tai laukuista tai mistään muistakaan moisista, mitä markkinoilta saa. Mua kiinnostaa sapuskat ja herkut ja maistiaiset!

Mitä te yleensä ostatte markkinoilta? Mitä te käytte sieltä hakemassa? :)


Löysin puikulakaulimen! Jee! Voitte arvata, mitä luvassa pian! :)
Siellä oli samassa kojussa myös vasenkätiselle paistinlastoja, ihan huippua! En niitä tosin nyt ostanut, koska pärjään kyllä noilla OIKEAkätisille suunnatuilla lastoilla :D Mutta ihan huippua kyllä!
Miehelle pötkö Saksanhirvimakkaraa. Saatiin maistiaisia ja herkullistahan tuo oli! Ensi kerralla villisikaa.
Halvimmat karpalot, mitä olen tähän mennessä löytänyt, 5€ litralta, tuli lieksasta (tai niin tuo mies muistelee, itse en muista enää, pöh) Näitä lähti litran verran mukaan. Nam!
Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, lapsuudesta tuttuja namuja! Siellä olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia, mutta otin vaan nyt kolmea erilaista. Tuo iso mustakääreinen on aika lähellä hopeatoffeeta. Mikään ei oikeaa aitoa Hopeatoffeeta voita, mutta tuo tulee hyvänä seuraajana. :)

Vinkiksi, huomenna Hakaniemessä markkinat ja siellä tämä samainen namukoju ja paaaaaljon muuta! Kannattaa käydä katsastamassa, jos ei muuta tekemistä keksi! 
Siellä kuulemma vieläkin enemmän namuja kojuissa, kuin tän päiväisillä markkinoilla. Sääli, etten itse pääse huomenna sinne, mutta ehkä ensi kerralla! :) Kameran kanssa!

Ihanaa ihanaa ihanaa viikonloppua ja paljon paljon aurinkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti