Olen 27 vuotias kotiäiti, joka tykkää häärätä keittiössä, jos ei ole pakko.
Kotona jaloissa pyörii Karhukopla T 07, M 09 ja E 11 sekä Nuppu 14 sekä mieheni.Rakastan värejä, kauniita kuvia, hyvää ruokaa, makeita herkkuja ja valokuvaamista.
Tykkään myös näperrellä melkein mitä vain!

Olen neuroottinen lippulappujen kirjoittelija ja mulla onkin tällä hetkellä neljä isoa vihkoa enemmän ja vähemmän täynnä tekstiä, kuvia, suunnitelmia ja luonnoksia.

Meinasin jo pyyhkiä mun neuroottisuudet piiloon, mutta enpäs tehnytkään niin. :) Olen yhä neuroottinen ja kirjoittelen paljon ja  kyllä, yhä lippulappusia on vähän sielä ja paljon tuola. Mutta suurimman osan olen saanut nyt kuriin ja sisälle kansien väliin. Plannerit on astuneet mun elämään jäädäkseen. Elämä järjestykseen! ;)

Aloitin bloggailun vuonna 09, kun keskimmäisen muksupötkylän ristiäisherkut onnistui yli odotusten! Siitä se innostus sitten lähti.
Alku oli lievästi tuskaisa, onnistumisia ja epäonnistumisia. Reseptejä seurasin orjallisesti, jottei mikään menisi pieleen, mutta meni silti. En uskaltanut soveltaa, enkä ripautella mielukuvitusta. Pikkuhiljaa se varmuus sieltä kuitenkin kasvoi.
Nykyään onnistun useammin kuin epäonnistun! 
Vanha blogi jäi unholaan muutama vuosi sitten, kun sieltä hävisi kaikki kuvat. Päätin aloittaa ihan puhtaalta pöydältä ja koittaa rakentaa tästä blogista sellaisen, kuin mä oikeasti olen!
Kuvat ei aina ihan ole suorassa, mutta kyllä niistä selvää saa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti