Näitä syötiin eilen ja esikoisen kanssa meinasi kärhämä nousta, kuka saa syödä viimeiset salaatit vuoan pohjalta. Sääli että tätä ei kovin usein tapahdu, että pitäisi toppuutella lasta rehujen puputtamisen kanssa ,että itselle jää edes jotain.
Idean nappasin pinterestistä, olen tämän korvamerkinnyt KAHTEEN kertaan, eli ajatuksena varmaan, että testaa pian, tai jotain. :)
Eilen oli vähän laiskapäivä, meillä ollaan nuhaisia, tää tuli mieleen ja mies kävi kaupassa (joka muuten näkyy meidän keittiön ikkunasta, eli tosiaan, lähikauppa :D ) ja ruoka oli kauppareissunkin mukaan lukien pöydässä noin 30 minuutissa! Ei paha!
Tarvitset 2 tacokuorta per syöjä. Tai enemmän, jos kovin nälkäisiä olette, meille (mulle ja pojille) riitti tuo kaksi, mies söi kolme.
Lado kuoret reunalliseen uunivuokaan, meillä meinasi olla vaikeuksia saada kuoret pysymään pystyssä, mies laittoi vähän foliota jota rypisteli, johan pysyi.
500g naudan jauhelihaa
Tacomaustetta
1prk salsaa
200g cheddar ja/tai mozzarellaa raasteena
Salaatti
Meillä oli jäävuorisalaatti, kurkku, kirsikkatomaatti ja maissi.
Smetanaa tai Creme Fraisea
Ruskista jauheliha, lisää tacomauste ja sekoita.
Lisää salsa ja noin puolet juustosta jauhelihan sekaan.
Sekoita ja mätä jauhelihamössö tasaisesti tacokuoriin.
Ripottele päälle loput juustot.
Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä.
Anna jäähtyä muutama minuutti ja lado salaatti kuoriin.
Herkuttele!
Nam, meksikolainen toimii meilläkin! :) Tacoja ei olekaan tullut tehtyä piiiiitkään aikaan, yleensä tehdään tortilloja, joten pitääpi pistää tämä ohje korvan taakse! :)
VastaaPoistaMeillä ei olekaan tacoja ollut pitkiin aikoihin. Kiitos vinkistä tänään on meillä näitä ruokana.
VastaaPoistaNäitä tehdään vielä tällä vkolla;kiitos vinkistä!
VastaaPoistaMiten meni kaupaksi? :P
Poista