keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Chocolate Spoons With Sprinkles



Siitä on jo aikaa, kun jossain blogissa törmäsin tämmösiin herkkulusikoihin. Ihan teitä varten pengoin kirjanmerkkejä ja tadaa KLIK

Mä ainakin tykästyin kovin, kun nuo kuvat näin ja päätin, että näitä on tehtävä pian!
Halusin kuitenkin jotain extraa (niinkuin aina) ja keksinkin tosi hyvän idean. Ja se toimi! Ja siitä tykättiin!

I found these spoons one day, when I was wandering around blogs.
CLICK so you can see where I got my inspiration from!

There was just one BUT. I wanted something more and tried it. And it worked. And it was gooood!



TARVITSET

Muovilusikoita (Omani on ostettu täältä KLIK)
Suklaata, ihan mitä makua haluatkaan. Itse laitoin puoliksi maito ja tummaa suklaata
Nomppiksia ja Strösseleitä (myös pieniä namuja voi käyttää)
Kondensoitua maitoa kinuskiksi keitettynä

Lusikat kannattaa tukea kirjalla tai muulla, että ne ovat täysin vaakatasossa. Kannattaa myös laittaa ne joko isolle tarjottimelle, jossa on reunat, tai ihan leivinpellille. Rösselit tykkäisi vähän lennellä joka paikkaan, helpottaa siivoamista! ;)

Sulata suklaa.
Laita kinuskia pursotinpussiin, kinuskia ei tarvitse kovinkaan paljoa, ehkä noin puoli tl per lusikka.
Pursota siis pieni nokare jokaiseen lusikkaan, tai puoliin lusikoista. Vieraiden on sitten hauska arvuutella, onko sisällä ylläri vai ei! :)
Pursota tai levitä lusikalla suklaata kinuski nokareiden päälle tai paljaalle lusikalle. Täytä lusikat vähän reilu puoliväliin.
Ripottele rösseleitä mielesi mukaan ja juuri niin paljon kuin haluat! Ei voi epäonnistua!
Se pitää muistaa, että jos haluaa käyttää isoja palleroita, ne kannattaa valita pehmeänä versiona, ettei hampaat hajoa. Dr. Oetkerin valikoimasta saa hopeisia ja kultaisia pehmeitä palleroita.
Nosta kylmään kovettumaan. Kovettuneet lusikat voi säilyttää sikinsokin päällekäin. 

Söpöjä ja hauskoja! Ei ehkä niin tavallisiakaan. Näistä tykkäiltiin!
 

YOU NEED

Plastic Spoons
Chocolate (any kind you like)
Sprinkles (you can use small candy too)
Condensed milk, boiled into caramel

Support the spoons with a book, so they are leveled.
I recommend to use a tray with tiny edges or a baking sheet, cleaning up afterwards is a lot easier! ;)
Melt the chocolate
Put the caramel in to a plastic bag and squeeze a tiny tiny blob in every spoon. Or if you wanna make some surprise spoons like I did, don't put caramel in every spoon.
Fill the spoons with chocolate and decorate with sprinkles.
Do not overfill the spoons!
Put the ready spoons in to the fridge to set.

So cute and funny! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti