Ei olla vielä grillailtu.
Vappuna satoi vettä ja sen jälkeen viikonloput onkin olleet täynnä ohjelmaa.
Asia pitää korjata pian, mutta pahimpaan ahdistukseen ihanaa grilliruoankin kanssa sopivaa pottusalaattia. Tätä syötiin vappuna hodareiden kanssa. Nam! :)
Tätä tehdää joka kesä. Monta kertaa. On vaan niin hyvää. Ja helppoa.
Määriä en osaa sanoa, koska tää tehdään aina fiiliksen sekä syöjien määrän ja nälän mukaan. Ainekset on kutakuinkin aina samat. Kylkeen sitten sopii makkarat, pihvit ja ne hodaritkin.
Lapset on helppo ottaa tämän tekemiseen mukaan, niin helppoa se on!
Uusia pottuja keitettynä
Aurinkokuivattua tomaattia
Sinappisilliä
Kevätsipulia tai ruohosipulia
Pekonia paloiteltuna ja paistettuna
Suolaa
Pippuria
Paprikajauhetta
Sipulijauhetta
Valkosipulijauhetta
Smetanaa
Creme fraisea
Leikkaa perunat sopivan kokoisiksi paloiksi.
Paloittele tomaatit ja sillit sekä sipuli. Säästä sipulia vähän koristeluun.
Mätä kaikki aineet kulhoon ja pyörittele sekaisin.
Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
Laita tarjoiluastiaan ja koristele sipulilla.
Tarjoile haaleana tai kylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti